2018 – Ritt/Turer

OVERSIKT OVER 2018 SESONGENS RITT/TURER:

2018-04-15 – 200 km Brevet Stavanger (Done 🙂 – Les referat )
2018-05-05 – 300 km Brevet Stavanger (Done 🙂 – Les referat)
2018-05-15 – Hyggetur med Roar Fjeldheim (Les referat)
2018-06-05 – Langtur med Marius Harlem (Les referat)
2018-08-18 – 200 km Brevet Stavanger
2018-08-25 – 400 km Brevet Stavanger
2018-09-08 – 300 km Brevet Stavanger

PS:
Etter deltakelse i Race Across America (RAAM) i juni og ryggoperasjon i juli 2017 brukte jeg deler av høsten på å hente meg inn og planlegge ritt og ture i 2018. Treningsesongen begynte godt, og jeg kom godt igang med å bygge opp grunnlag for 2018. Etterhvert som treningintensiteten økte på kjente jeg at kroppen ikke var helt med. Slikt har det fortsatt helt frem til skrivende stund 13/3 2018.

Smerter rundt i hele kroppen har økt og mange sykehusbesøk har det blitt til i løpet av kun litt over et halvt år, og flere kommer det til å bli. Summen av det hele har gjort at jeg for tiden ikke er istand til å kapere alle plagene og distansere meg fra dem, som vanlig. Av samme årsak har det ikke vært mulig for meg å trene som før, slik at jeg på nåværende tidspunkt har valgt å droppe planer om deltakelse i ritt dette året. 2018 avsetter jeg til undersøkelser, operasjoner, behandling og trening i henhold til dagsformen.

Viktig for meg å poengtere at det ikke var min deltakelse i RAAM som har forårsaket disse problemene. Noe skyldes sykdom og annet skader. Operasjoner og behandling til tross blir jeg aldri frisk og smerter forblir en del av min hverdag. Jeg får likevel god hjelp og en del lindring som gjør, at jeg igjen senere kan «grave dypt», finne ny motivasjon og energi til å «medisinere» meg selv med syklingen, utfordre meg selv og sette meg mål.

Hvem vet, kanskje jeg igjen en dag står på startstreken i Oceanside i California med startnummer 576, som for evig er mitt startnummer? Mitt største ønske er å krysse målstreken i Annapolis i Maryland og  dermed ha gjennomført det som mange betrakter som verdens hardeste sykkelritt. Hvem vet, med tilstrekkelig med sponsore og et team i ryggen setter jeg gjerne igang med enda en omgang med lang og krevende forberedelse. Time will show.

NEVER GIVE UP – KEEP ON ROLLING 😉

2 kommentarer om “2018 – Ritt/Turer

  1. Benjamin Walker sier:

    To have stood at the start line ready to go is something that only a few gifted and clinicly mad athletes will ever do. Never under estimate this achivement, if not this year maybe next, am sure you will be there again.

  2. Johnny Stausholm sier:

    Tusen takk, Benjamin 🙂
    Vi ser hva som skjer når jeg er fit for fight igjen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.