Stempelkontroll i Arendal.

Ritt/Turer

Mine sykkelerfaringer begynte i juli 2009 med et bedriftsritt. Et par uker etter hadde jeg fullført det tøffeste lokalrittet Lysebotn-Bryne. De kommende år ble det mer og mer trening og turritt på meg, både som solosyklist og på ulike lag.

Høsten 2009 begynte jeg å trene med Team Jæren, en sammenslutning av syklister fra lokale sykkelklubber som hadde som mål å delta i «Den store Styrkeprøven», et sykkelritt som går fra Trondheim til Oslo, total 540 km. Sommeren 2010, et år etter jeg var begynt å sykle, fullførte jeg Styrkeprøven med Team Jærens andre lag på tiden 15 timer og 33 minutter!

i 2012 ble jeg invitert av min kompis, Ibrahim Shabi til å være med han å sykle til fra Ålgård i Norge til Peja i Kosovo. Gale menn, men vi tok turen – og fullførte den. Det ble vendepunktet hva sykling angår for meg. Nå ville det bli mer fokus på ultra sykling og opplevelser.

I februar 2013 hadde jeg mitt første Brevet. Et 200 km vinter-Brevet fra Stavanger. Fort ble målet å delta i og fullføre Super Brevet Scandinavia sommeren 2013. Etter den tur og opplevelse var det ingen vei tilbake for meg. Jeg måtte sykle og fullføre verdens hardeste sykkelritt: Race Across America! Tidspunkt ble da satt til 2016. Pga. skader og operasjoner måtte jeg utsette deltakelse.

4. og 5. juni 2016 gjennomførte jeg kvalifiseringen til RAAM under rittet Xtreme Melfar 24 på Fyn i Danmark. I 2017 deltok jeg i RAAM med startnummer 576. Dessverre ble jeg syk med mageproblemer allerede få timer inne i rittet, slik at jeg ikke greide å få i meg tilstrekkelig med næring. Etter knapp 3 døgn og litt over 1100 km var det slutt for mitt vedkommende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..