Blir du med å pushe meg gjennom VM i 24 timer på sykkelrullen?

Lørdag 16. januar kl. 18.00 til søndag 17. januar kl. 18.00 deltar jeg i «24 Hour Virtual World Time Trial Championships» (24H vWTTC), hvor min deltakelse kommer til å foregå fra spinningsalen på Ålgård Sport & Helsesenter (ÅSHS).

MÅLET MITT:
Hovedmålet mitt under 24H vWTTC er å slå min egen rekord i 24 timer sykling, som er på 663,8 km og satt på Fyn i Danmark i rittet «Extreme Melfar24» i 2016 og som kvalifiserte meg til min deltakelse i Race Across America (RAAM) 2017.

DELTAKER- OG RESULTATLISTE:
Påmeldingen til deltakelse i 24H vWTTC ble avsluttet 2. januar. Ifølge endelig oppdatert påmeldingliste er jeg eneste deltaker fra Norge, både i aldersgruppen 50-59 og rittet totalt. I aldersgruppen min er det 26 deltakere, hvorav to er fra Danmark. Antall deltaker, som skal sykle i 24 timer er 76, hvorav 16 er kvinner og 2 som sykler på liggesykkel.

I tillegg arrangeres det også virtuell VM i 12, 6 og 3 timer deltakelse.

For de som vil følge med underveis, vil jeg få lagt ut link til live oppdateringer. Startnummeret mitt er 118.

Deltakerliste for 24 Hour Virtual World Time Trial Championships 2021.

STØTTE FRA DEG/DERE:
Jeg setter stor pris på all den støtten og motivasjon det er mulig å få fra nettopp deg og andre, både medlemmer og ikke-medlemmer av ÅSHS. Det vil fungere som flybensin, spesielt ut på de sene timene når kreftene og sikkert også den mentale styrken begynner å svekkes. Måten dere kan bidra på er ved å spinne sammen med meg på en av ÅSHS sine 20 oppstilte watt-spinningsykler (denne dagen blir spinningen deres ikke registrert på Stages Flight. Ønsker dere å registrere spinningen deres må dere medbringe sykkelkomputer). Dere sykler i eget tempo og egen intensitet, og støttedeltakelsen er for både trente og ikke-trente, og varighet avgjør dere selv.

En støttedeltaker-liste med oversikt over ledige og opptatte sykler er nå tilgjengelig. Antall sykler er nå redusert til 15 stk. etter de nyeste Koronarestriksjonene 4/1 2021. Har dere lyst å bli med, og lyst å sikre dere at det er ledige sykler på tidspunktet som passer dere, kan det være lurt å reservere. I tilfelle reservasjon, send meg en e-mail til j.s@lyse.net eller en sms på 40201320 med navn på den eller de som skal delta samt tidspunkt, og så skal jeg oppdatere listen fortløpende.

Oversikt over ledige og opptatte sykler under 24H vWTTC. Oppdatert 15/1 kl. 23:30, (Felter merket med X er reserverte sykler)

Dere har mulighet for å bli med i senterets åpningstid som i helgene er fra kl. 05.00 til kl. 23.00. Ytterdøren vil også være låst når senteret er ubemannet, dvs. fra lørdag kl. 15.00 til søndag kl. 13.00. Senterets medlemmer kan komme seg inn med medlemskortet sitt, mens ikke-medlemmer* kan ringe oss i spinningsalen på mob.nr.: 978 75 842 (May-Brit sin mobil). Adressen finner dere på ÅSHS sin hjemmeside.

COOP EXTRA ÅLGÅRD har meldt fra at de støtter VM-deltakelsen ved å bidra med kaffe, bananer og vaffel- eller lapperøre. Så da har vi fått anledning til å servere gratis forfriskninger til alle støttedeltakerne.

UTSTYR:
Jeg rigger til med egen sykkelrulle (Tacx Neo 2T), sykkel, laptop med internettilkopling. Med meg har jeg 2-3 personer som hjelper meg med både praktiske ting og oppmuntring gjennom hele døgnet. I tillegg forsøker vi å finne en løsning på å kunne sende opptak live (streaming) fra spinningsalen, slik at interesserte også har muligheten til å følge med når som helst i løpet av rittet.

Løypen og fremdriften min vil bli vist på de to storskjermene i spinningsalen, og her vil man også kunne følge med på alle sykkelparameterne mine. I tillegg vil man på skjermene kunne se de andre deltakerne som små prikker, og se hvor langt bak eller foran meg de befinner seg.

LØYPEN:
Løypen, som er 29 km lang og med 106 høydemeter, er en rundløype i Borrego Springs i California. Jeg syklet den in real life under mine forberedelser til min deltakelse i RAAM 2017, så da er jeg i kjente omgivelser.

Langløypen i 24 Hour Virtual World Time Trial Championships 2021.

Vi får se om kroppen vil samarbeide slik at det blir mulig. Time Will Show.

For de som er interesserte i å se gjennomsykling av VM løypen, er det bare å klikke seg inn på filmen under.


*Ikke-medlemmer må betale en redusert Drop-In pris på 100 kr til ÅSHS. Disse pengene betaler man til Facebook innsamlingen til Sykehusklovnene. Alle andre er selvfølgelig også velkomne til gi sin støtte til det fantastiske arbeidet Klovnene utfører for barna våre, når sykdom slår benene vekk under dem og oppmuntring trengs. Du finner mer info om Klovnene på hjemmesiden deres.

4 reaktioner på ”Blir du med å pushe meg gjennom VM i 24 timer på sykkelrullen?

 1. Benjamin

  Best of luck Johnny, I should have entered this with you, but was a bit slow getting my tacx machine, which still isnt conected to anything.
  Spinn them easy for the first hour then give it beans after that.

 2. Johnny Stausholm

  Tusen takk, Benjamin, og takk for godt råd. 24 timer er lang tid, og spesielt når målet er ikke å ta pause annet enn når jeg må ut på «det lille kontoret» 🙂
  Selv bruker jeg plattformen FulGaz, og det var også med den at jeg deltok på Virtual Race Across The West og Revolve24 i hhv. juni og november i fjor. Trives med denne plattformen, så bli med du også 🙂

 3. Johnny Stausholm

  Hahaha bare hyggelig, dere 😁. Strekker meg langt for å hjelpe dere i det vanvittige viktige arbeid dere utfører for/med syke barn. Keep On Rolling 💪😀.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..