Team RAAM 2017 – Karina Vohnsen Dannerfjord

Karina Vohnsen Dannerfjord - Teamets Massør og Kostansvarlig.

Karina Vohnsen Dannerfjord – Teamets Massør og Kostansvarlig.

– Jeg hedder Karina Vohnsen Dannerfjord, jeg er 43 år og er udannet idræts massør.Jeg er godt gift, med Michael og vi har 2 børn sammen der er 17 og 18 år. I tillæg er jeg udd. Pædagog med natur som speciale. Jeg arbejde på en skole for voksne udviklingshæmmede, hvilket jeg er rigtig glad for.

– Jeg har det meste af mit liv haft sport og ekstrem sport tæt inde på live. Jeg har en aktiv hverdag hvor cykling/racer/mtb/spinnig/styrketræning er områder hvor jeg er eller har været træner for. Jeg har i mit liv altid syntes at den fysiske og psykiske del af træning af alle arter er spændende. Ud fra disse erfaringer med sport har jeg en stor viden om kroppen og psyken i det sportslige element. Svømning, dykning, go-cart, håndbold, fodbold, cykling, løb, styrketræning, badminton er blandt de sportsgrene jeg har udøvet.

– Jeg har deltaget i RAAM en gang som massør/diætist og hjælper. Jeg har deltaget i RAS (Race Around Slovenia) som er et kvalificerings løb til RAAM som hjælper.

– Som person er jeg god til at begå mig i presset og svære situationer hvor jeg er god til at finde løsninger og bevare overblikket. Grunden til dette er, at jeg selv har prøvet situationer der har presset mig, det betyder at når man ved hvad det gør ved en, når man er presset giver en større forståelse for de reaktioner der kan komme under et ekstrem løb. Jeg er en glad og positiv person.

– Jeg glæder mig til at være en del af Johnnys drøm/mål og vil gøre mit bedste for, at det kan blive virkelighed for Johnny.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..