Team RAAM 2017 – Allan Bregendahl

Allan Bregendahl - Teamets Crew Chief.

Allan Bregendahl – Teamets Crew Chief.

– Mit navn er Allan Bregendahl, er 38 år gammel, og glæder mig til at blive en del af Johnnys drøm, om at gennemføre verdens hårdeste cykelløb.- Jeg har deltaget som holdmedlem i RAAM 2014, hvor jeg kørte for Team MKUR (Morten Kjærsgaard – Solo male 50+), der desværre måtte udgå, blot 270 km før mål. Der ud over har jeg deltaget, som teammedlem, i Race Arround Slovenia i 2013 og 2015, hvor 2015 endte med gennemførelse.

– Jeg har mine spidskompetencer inden for teknik, kørsel af følgebil, kommunikation, planlægning og så byder jeg naturligvis også ind med en stor erfaring inden for Ultracykling teamarbejde.

– Til daglig er jeg pædagog, og arbejder med udsatte unge. Jeg bor lidt syd for Viborg, midt i det smukke Dollerup Bakker. Jeg er gift og vi venter til jul, vores første barn, hvilket har betydet at jeg har måtte springe fra Team MKUR’s forsøg på at gennemføre RAAM i 2016. Derfor er jeg rigtig glad for at få chancen for at arbejde sammen med Johnny, omkring RAAM 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..