Team RAAM 2017 – May-Brit Kristiansen

May-Brit Kristiansen - Teamets Servicemedlem og Johnnys mentale støtte.

May-Brit Kristiansen – Teamets Servicemedlem og Johnnys mentale støtte.

– Jeg kommer opprinnelig fra toppen av Norge, nærmere en liten plass som heter Mehamn. Jeg flyttet til Ålgård i 2007 sammen med mine to gutter.

– Har tidligere vært selvstendig frisør i 21 år, og jobber nå som informasjonssekretær i Avinor på Stavanger Lufthavn.- Jeg har kjent denne karen siden 2010. Vi traff hverandre via det lokale treningsmiljøet, hvor han blant annet var min spinninginstruktør. Siden da har vi vært et par.- Selv både trener jeg en del og sykler litt – har deltatt i noen få lokale ritt. Ellers har det blitt til mange turer i lag med Johnny på både sykkel og til fots i fjellet.

– Vi fungerer som et team, hvor vi er veldig flinke å støtte og være til for hverandre når det trengs. Jeg kjenner derfor Johnny på en måte som ingen annen, og som både han og jeg er overbevist om vil bli til nytte for han på hans sykkeltur tvers over USA.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..