Team RAAM 2017 – Helge Wind

Teamets tekniker.

Helge Wind – Teamts tekniker.

– Mit navn er Helge Wind, er ingeniør og 70 år, glæder mig til at blive en del af Johnny’s drøm om at gennemføre verdens hårdeste cykelløb.

– Jeg har mine kompetencer inden for teknik, kørsel af følgebil, kommunikation og planlægning og har kørt en del år som guide for motionscyklister på Mallorca.

– Har igennem de sidste 21 år kørt en del langdistance cykelture, heriblandt Super Brevet’s Paris-Brest-Paris og Scandinavia samt Horsens-Paris. Det er i forbindelse med disse ture jeg har mødt og haft fornøjelse af at cykle sammen med Johnny. Vi har holdt kontakten siden.

– Jeg har mit eget firma, men har de sidste år droslet meget ned på arbejdsmængden så der nu er endnu mere tid til cykling. Jeg bor lidt Lystrup ved Aarhus, et godt udgangspunkt på ture på Djursland.