2020 – Ritt/Turer

OVERSIKT OVER 2020 SESONGENS RITT/TURER:

Siden sist i april 2019 har formen min bare gått nedover pga. voldsom økt intensitet i plagene mine, hovedsakelig ryggplager. Fra en terskel watt (FTP) på ca. 340 watt har det gradvis gått nedover, og jeg kjører for tiden med en FTP på rundt 270-280 watt for holde plagene noenlunde i skakk.

Høsten 2019 sa jeg opp jobben min som spinninginstruktør, og treningen min ble redusert til et minimum og uteble etterhvert helt. Fredag 14/2 i år ble jeg enda en gang operert i den lumbale delen av ryggen min, L4. Operasjonen har ikke vært helt vellykket, men jeg har nå mine treninger noen få timer i uken, hovedsakelig på sykkelrullen hjemme på loftet, hvor jeg har god styr på intensiteten. Utesykling har det også blitt til, og frem til årets første langtur 9. mai, var min lengste tur på 81 km. Turer ute går greit, om jeg bare husker ikke å la meg rive med og øke intensiteten. Ikke alltid like lett det :).

Krysser fingre for at sykkelåret 2020 blir fylt med mange gode opplevelser på landeveiene, også i godt selskap med andre trivelige syklister.

NEVER GIVE UP – KEEP ON ROLLING 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..