Never Give Up – Hvordan leve med kroniske smerter i over 20 år

Mandag 21. mars kl. 19.00 – 20.30 holder jeg foredrag på Veveriet på Ålgård med Gjesdal Folkebibliotek som medarrangør.

Foredraget er gratis (inkluderer kaffe/te og noe godt til, sponset av Coop Extra på Ålgård), og omhandler min måte å takle mer enn 20 år med kroniske smerter, etter trafikkulykke i 2001, «verktøyer» som blant annet har hjulpet meg med å kvalifisere meg til og delta i verdens hardeste sykkelritt; Race Across America i 2017.

De som kjenner meg vet at sykling har vært svært viktig for min måte å takle problemene på. Foredraget vil ikke ha hovedtyngden på syklingen, men på min måte å jobbe med meg selv, våge å utfordre meg selv, sette meg mål i både livet og syklingen.

Hovedmålet mitt med foredraget er, at folk flest, som sliter med det ene eller det andre, eller ganske enkelt bare føler motbør i hverdagen, skal kunne kjenne seg litt igjen og kanskje finne motivasjon til å gjennomføre oppgavene / målene sine.

Også håper jeg at beretningen min ellers vil kunne vekke nysgjerrighet for hva som kan være mulig å få til, selv når oddsene er imot en.

Påmelding er ikke obligatorisk, men vil hjelpe oss en god del vedrørende det organisatoriske arbeidet. Påmelding kan skje via:

  • Friskus (krever brukerprofil)
  • Facebook
  • SMS på mob.nr. 468 66 101 (Kontaktperson Mari Westlake fra Gjesdal kommune)
Foredrag 60 Veveriet - Plakat

Plakat til foredrag på Veveriet på Ålgård. Designet og laget av Gjesdal Kommune.

Never Give Up – Keep On Rolling

Nedtellingen er igang. Håper vi ses til en interessant og hyggelig kveld på Veveriet.

1647885600

  dager

  timer  minutter  sekunder

inntil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..