Team RAAM 2017 – Tina Lily Schroeder

Tina Lily Schroeder - Teamets Medic.

Tina Lily Schroeder – Teamets Medic.

– Jeg hedder Tina Lily Schrøder, er 39 år & bor sammen med min kæreste Steffen i København. Jeg har været uddannet sygeplejerske i 12 år & har arbejdet og boet i både Norge og Grønland.

–  Jeg traf Johnny første gang i Stavanger i 2015. Han var min patient på opvågningen efter en af sine mange operationer & allerede her fik jeg et indtryk af at Johnny er af en vis støbning; en person som rummer megen stædighed, viljestyrke & livsglæde trods situationen. Det var et kort, men interessant møde hvor Johnny fortalte om sit sygdomsforløb og ikke mindst den fremtidige drøm om at genneføre RAAM. Johnny gjorde et stort indtryk på mig med sin åbenhed om tilværelsen med smerter & træningen som «medicin» og jeg har den dybeste respekt & beundring for det han tror på, kan og allerede har opnået. Jeg har fulgt ham på sidelinjen via facebook, indtil nu for nyligt hvor vi fik kontakten med hinanden igen & Johnny tilbød mig den helt unikke mulighed for at blive en del af det super team, der skal hjælpe til med at få ham hele vejen & sikkert over målstregen.

– Jeg har selv en meget aktiv fritid som dog mest foregå på en MTB eller med udendørs klatring, vandring og løb. For mig tjener friluftsaktiviternerne to vigtige funktioner. Dels kan jeg godt lide at sætte mig et krævende mål og derpå opfylde det og dels giver træningen mig gode muligheder for at komme ud i naturen. Tiden og oplevelserne i naturen bruger jeg som genopladning, så jeg atter kan gribe hverdagen an med et friskt sind.

– Jeg ser frem til at opleve RAAM fra passagersædet hertil sommer og ikke mindst være en del af Johnnys Team og her bidrage med min faglige ekspertise & drivkraft, mit positive, glade & omgængelige væsen. Jeg er desuden meget praktisk anlagt og vant til at rejse under mere primitive forhold. Glæder mig meget til samarbejdet i teamet, få udvidet min faglige horisont & vil gøre mit absolut ypperste for at støtte, vejlede & hjælpe Johnny mod sit mål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..