24 timer på sykkelrullen for Sykehusklovnene

Nytt sykkelprosjekt er ført i kalenderen min for 2020. I går, fredag 25/9, meldte jeg meg på Revolve24 sitt virtuelle sykkelritt som kjøres på plattformen FulGaz. Startskuddet lyder lørdag 21/11 kl. 09.00 og avsluttes søndag 22/11 kl. 09.00.

Innsamling til Sykehusklovnene:
I forbindelse med deltakelse i Revolve24 har jeg opprettet en innsamling for Sykehusklovnene inne på Facebook. Sykehusklovnenes arbeid med å snu et ellers vanskelig og skremmende sykehusopphold til et positivt opphold fylt med livsglede og mestring er utrolig viktig. Arbeidet de utfører gjør at medisinske behandlinger løses både bedre og rasker og resulterer i tillegg til mindre bruk av beroligende midler og uønsket tvang (tekst hentet fra sykehusklovnene.no).

Det kunne vært dine barn som trengte en slik støtte, og vi foreldre ønsker jo alltid det beste for ungene våre. Så har du også lyst til å bidra med støtte til klovnene og deres viktige arbeid, som flere andre allerede har gjort, så klikk deg inn på linken her og gi det økonomiske bidraget som passer for deg. Intet bidrag er for lite.

Revolve24:
Revolve24 består av 6 løyper av de mest berømte motorsportsbaner rundt i Verden, som Nürburgringen, den unike GP banen «Circuit of the streets of Monaco», den kuperte banen Brands Hatch etterfulgt av den mindre kuperte banen Silverstone før kusen settes til den svingete banen Laguna Seca og til The Bend in Australia.

Løypene skal sykles opp til flere ganger i en bestemt rekkefølge (se tabell i neste avsnitt), og målet er å sykle så langt man greier i løpet av 24 timer. Mer detaljert beskrivelse av løypene finner du her.

Målsetningen min:
Under Virtual Revolve24 har jeg som målsetting å ha fokus på å holde hjulene i gang så mye som mulig og ikke ta meg skikkelig ut. Erfaringen fra rittet vil jeg så ta med meg til neste 24 timer virtuelle ritt, som jeg deltar i 5/12, hvor jeg gir alt og så litt til. Mer om det etter Revolve24.

Revolve24 har et samarbeid med Race Across America (RAAM). Ved å tilbakelegge minst 600 km (for kvinner minst 550 km) under Virtual Revolve24 kvalifiserer man seg til deltakelse i RAAM. 600 km. Det kan for andre langdistanse syklister virke relativ enkelt, men ser man så nærmere på tabellen under, ser man at løype etappe 19 må sykles ferdig før kvalifiseringen er i boks, og da har man samtidig «klatret» 8900 høydemeter. Den vil kjennes i lårene når man som jeg er registrert med en vekt på 89 kg.

Til tross for intensjoner om å sykle Virtual Revolve24 med relativ rolig intensitet skal vi ikke se bort fra, at har jeg dagen lørdag 21/11 – 22/11 kan målet fort bli kvalifiseringskravet til RAAM. Time will show.

Ved gjennomføring av 19 omganger har man tilbakelagt 603,31 km og 8901 høydemeter, hvilket for menn er kvalifiseringskrav for deltakelse i verdens hardeste sykkelritt: Race Across America!

Leaderboard:
Interesserte vil kunne følge oss 24-timer deltakere live på følgende Leaderboard.

 

NEVER GIVE UP – KEEP ON ROLLING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..