Påmeldt Virtual Revolve24 2020

Nytt sykkelprosjekt er ført i kalenderen min for 2020. I går, fredag 25 september, meldte jeg meg på Revolve24 og FulGaz sitt 24 timers virtuelle ritt som avholdes 21. – 22. november.

Løypen:
Løypen eller løypene, vi 24-timers deltakere skal sykle, er berømte motorsportsbaner som Nürburgringen, den unike GP banen «Circuit of the streets of Monaco», den kuperte banen Brands Hatch etterfulgt av den mindre kuperte banen Silverstone før kusen settes til den svingete banen Laguna Seca og til The Bend in Australia. Løypene skal sykles opp til flere ganger, og antallet er begrenset av den tid og med den hastighet hver deltaker har på sykkelen sin.

Er man «tilskuer» vil man på nettet kunne følge deltakerne i sann tid. Deltakernes posisjon vil vises på en enkelt 900 km lang løype med 13232 høydemeter og bratteste helning på 14%.

Målsetning:
Slik som helsen min har vært de siste 1-2 år har plagene mine bare økt på. Det har også vist igjen på resultatene mine på både ritt og treninger i form av redusert kraft/hastighet og DNF-er (Did Not Finished). Etter mye motgang opplevde jeg i juni i år oppgang da jeg deltok på Virtual Race Across The West (VRAW), hvor jeg i løpet av ca. 9,5 døgn (hvorav ca. 70,5 timer var effektiv sykling) tilbakela 1528 km og 25362 høydemeter på sykkelrullen hjemme på loftet.

Derfor har jeg denne gangen ikke satt meg noe mer fast mål, enn at jeg i løpet av de 24 timene skal gjøre alt jeg kan for å sitte mest mulig på rullen, og så sykle med så høy intensitet som ryggen og resten av kroppen tillater det. Det kan bli kort tid og det kan bli lang tid i aktivitet, men kjenner jeg at kroppen ikke tvinger meg til å gi opp før tid, er mitt største mål/ønske å kunne ferdigstille runde 19, slik at jeg dermed har kvalifisert meg til verdens hardeste sykkelritt: Race Across America (RAAM).

Før kvalifiseringen er en realitet må 603,31 km tilbakelegges (kvalifiseringskrav er 600 km for solo menn og 550 km for solo kvinner) og 8901 høydemeter klatres. Time will show.

Ved gjennomføring av 19 omganger har man tilbakelagt 603,31 km og 8901 høydemeter, og har dermed kvalifisert seg til deltakelse i verdens hardeste sykkelritt: Race Across America!

Innsamling til Sykehusklovnene:
I forbindelse med 24 timers arrangementet kommer jeg til å opprette en veldedighetsinnsamling for Sykehusklovnene inne på Facebook. Klovnene gjør et fantastisk arbeid med og for de barn som må legges inn på sykehus. Det gjør oppholdet for barna en god del lettere, både for de som etter endt opphold skal hjem igjen, og for de med så alvorlig sykdom at de må ende sine siste dager der. Mer info om klovnene finner du på hjemmesiden deres ved å klikke HER.

Innsamlingen får jeg opprettet i løpet av uke 43. Man kan bidra ved å gi et enkelt beløp, ved å gi f.eks. 1 krone per km jeg sykler, f.eks. 10 kroner per time jeg sitter på sykkelen, eller rett og slett ved å kombinere dem alle :). Mer info blir lagt ut både her og på Facebook når innsamlingen har startet.

NEVER GIVE UP – KEEP ON ROLLING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..