Påmelding til Virtuell Race Across The West 2020

Tirsdag 16. juni kl. 15.00 norsk tid starter første virtuell utgave av både Race Across America (VRAAM) og Race Across The West (VRAW). Jeg har satset og klinket til med påmelding til VRAW, hvor vi i løpet av 12 døgn skal tilbakelegge 1529 km og 25362 høydemeter. Om jeg kommer til å benytte meg av alle 12 døgn, vil være helt avhengig av hva kroppen min klarer å kapere på nåværende tidspunkt. En ekstra utfordring blir det at alle kilometrene tilbakelegges på sykkelen hjemme på loftet.


Designere av appen/softwaren FulGaz står for design av sammensetting av løyper, som tilsammen skal dekke den totale distansen og antall høydemeter. Det blir ikke den originale RAW løypen vi skal sykle, men sammensetting av ulike løyper. Flere av disse løypene vi måtte sykle mer enn en gang.

Bevegelsene våre vil blant annet kunne følges på arrangørenes EVENT BROADCAST og/eller på VRAM Leaderboard (som fra 16/6 viser progresjon for VRAW deltakerne). FulGaz Leaderboard vil vise opprinnelig RAAM og RAW løype, og etterhvert som vi deltakere får samlet kilometre på de ulike løypene FulGaz har sammensatt, vil progresjonen overføres til den opprinnelige løypen. Smart.

Både VRAAM og FulGaz har egen Facebookprofil, hvor man kan få svar på evt. spørsmål. Håper at også nettopp du blir å følge med :).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..