Intervju på JærRadioen

Torsdag 11/4 2019 var Marius Harlem og jeg invitert av radiovert Rogvi Baldvinsson til intervju på morgenutgaven av JærRadioen.

Det var blitt satt av ca. 10 minutter til oss, fordelt over 3 seksjoner. I seksjon 1 skulle jeg fortelle om meg selv, skadene mine og mine kroniske plager, og hvordan jeg har byttet ut sterke smertestillende med sykling.

I seksjon 2 skulle Marius fortelle litt om hvordan han har opplevd meg, mens han siden 2014 har fulgt med med tanke på å samle material til dokumentar om meg og måten min å takle utfordringene mine på.

I seksjon 3 skulle jeg fortelle om hva som driver meg, turene mine innom Byrkjedalstunet for å nyte deres super lekre lappene og kaffen på treningsturene mine, og om mine fremtidige mål, hvor mitt hovedmål fortsatt er å delta i og gjennomføre verdens hardeste sykkelritt, nemlig Race Across America som solo deltaker. Dessverre har det vist seg at nettopp denne seksjonen ser ut til å ha forsvunnet for JærRadioen, slik at vi ikke får høre den i etterkant av sendingen.