Endringer i ritt-planene for 2019

Jeg har måtte utføre noen endringer i ritt-planene mine for 2019. To ritt avlyser jeg, og det gjelder «MS BIKE 2019» og «Paris-Brest-Paris»

MS BIKE 2019:
MS BIKE 2019 skulle jeg sykle med min bror, Dennis, som på denne tur skulle delta i sitt første ultraritt. Dessverre har han slitt så voldsomt med det ene kneet sitt, at han ikke kommer til å bli i stand til å sitte mer enn en time eller to til dagen på sykkelen. Og da min deltakelse i rittet kun skyldtes at det ville være Dennis’ og mitt første ultraritt ilag, valgte jeg også og å melde meg av rittet. Synd, hadde vært kjempe kjekt å hatt denne turen sammen.

Paris-Brest-Paris (PBP):
PBP skulle sykles sammen med kompisen min, Marius Harlem. Vi ble enige om å droppe planene om deltakelse, da PBP-arrangørene opplyste på Facebook, at det tidlig etter åpning for registrering var såpass mange påmeldinger at de som ikke hadde fått registrert noen breveter (200 km, 300 km, 400 km, 600 km og/eller 1000 km) i løpet av 2018 kunne beregne seg på ikke å få plass på PBP 2019. Da avbestilte vi hotellrommene og slo planene fra oss. I etterkant kom PBP-arrangørene så ut med at de hadde øket deltakerkapasiteten med ca. 750 plasser, men da hadde vi truffet vår beslutning.

Vi har isteden planlagt å kjøre en «Jotunheimen Super Randonnée» i uke 34. Dersom vinterføret i høydene ikke har slått til ved den tiden, blir turen gjennomførbar. Om ikke finner vi på andre tilsvarende turer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..