Medox med på lag

I dag hentet jeg min første pakke Medox på posten. Medox har valgt å støtte meg og prosjektet mitt med Medox kapsler og bli en samarbeidspartner fram til jeg er ferdig med deltakelsen min i RAAM sist i juni. Kjempe hyggelig.

Hva er Medox? Medox er kapsler med 80 mg antocyanaer fra blåbær og solbær. Med disse antioksidantene bygger man gradvis opp et modstandsdyktig imumforsvar og gir kroppen et godt verktøy for bedre helse. I tillegg skal Medox kunne dempe forkjølelsessymptomer og lindre ømme og stive muskler og ledd. Passer som hånd i hanske for meg da.

Et stort takk til Ludvig Lorentzen som åpnet «dørene» for meg, og til Sjur Svaboe fra Medox. Begge bidro de til at samarbeidet ble aktuell.

Ønsker du å vite mer om Medox, finner du det inne på deres hjemmeside: https://www.medox.no/.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..