Intervju av OhioRAAM Show

Fredag 21/10 2016 hadde jeg «besøk» av Allan Bregendahl fra Danmark, teamets Crew Chief og Lee Kreider fra OhioRAAM Show fra USA. Besøket var via nett, og var et intervju til en presentasjon av prosjektet mitt med solo deltakelse i Race Across America (RAAM) 2017.

Mit engelsk er ikke å skryte av, men med god hjelp fra Allan og god vilje fra Lee lyktes det å sy et lite intervju sammen. Har du lyst å se intervjuet, klikker du på linken under teksten her.

#142 Johnny Stausholm (Norway) visits The OhioRAAM Show

PS:
Under intervjuet forteller jeg om avisartikkelen jeg leste om RAAM for første gang og mitt første besøk hos Jens Glad Balchen i Stavanger. Jeg beskriver det som i hhv. 2011 og 2012. Det var feil fra min side. Korrekt år var 2012 og 2013 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..