Innslag i TV-Vest om meg og min deltakelse i RAAM 2017

Mandag 28/11 2016 sendte norske TV-Vest sitt innslag om meg og min deltakelse i neste års utgave av Race Across America.

Innslaget handler om min kamp for å vende tilbake til livet, og hvor sykling har blitt min form for medisinering. Smertene har jeg fortsatt, som til tider fortsatt kan slå meg helt ut. Men oftest klarer jeg å mobilisere meg, komme meg på benene og ut på sykkelen eller på spinningsykkelen nede på Ålgård Sport og Helsesenter hvor jeg «får luft», inspirasjon og motivasjon til å distansere meg fra plagene mine.

Ikke helt til å forstå, at jeg i 2008 sleit med å holde ut å sykle 15 km på min yngste sønns sykkel, og nå er godt igang med å forberede meg til å delta i et av verdens hardeste sykkelritt! Når jeg står på startstreken i Oceanside, California 13/6 2017 gjelder det ikke lenger 15 km, men nesten 5000 km som skal tilbakelegges på mindre enn 12 døgn! Sykt men fett. Gleder meg som bare det :).

raam-ride-profile

Sykkelprofil over en tidligere RAAM rute.