Ny personlig trener og treningsopphold på Gran Canaria

Når store mål skal nås må alle krefter legges inn og forberedelser optimaliseres. Derfor var valget lett da jeg ble tilbudt å delta på 2 ukers treningsopphold på Gran Canaria i lag med min nye trener, David Broo (Stayer Coaching Group).

PERSONLIG TRENER:
Min erfaring med personlig trener startet heller dårlig. Tidlig i september i år dro jeg til trener Michael Knudsen fra Viborg i Danmark for å utføre diverse tester. Michael skulle hjelpe meg med mest effektiv trening fram mot RAAM. Allerede etter et par uker opphørte all respons fra Michael, og resultatene fra mine betalte tester mottok jeg ikke heller. Hvorfor, har jeg ikke noe svar på, men kanskje oppgaven var for stor for han? Det resulterte i flere tusen kroner (reise, test, opphold) rett ut av vinduet til ingen nytte.

Uansett, så medførte det likevel noe bra. Det førte meg til personlig trener David Broo, en svenske bosatt i Oslo, som selv har erfaring med ultra sykling. I tillegg har han studert wattbasert trening, hvilket for meg var av stor betydning for valg av trener. David og jeg har kjent til hverandre et par år etterhvert. Han har fulgt meg siden da, og kjenner til mine skader/sykdom og plager. Til tross for disse skavankene mine sa han ja til å bli treneren min, fordi han har tro på meg. Fantastisk motiverende :).

Kontrakten jeg har skrevet med David gir meg optimal oppfølging. Alle mine oppgaver legges inn i Training Peaks hvor David går inn og analyserer mitt utførte arbeid og evt. justerer programmet etter behov. På denne måten slipper jeg selv å skulle forsøke meg fram til rette trening og risikere mye feiling som tidligere. Også blir han å følge meg via nett/mobil mens jeg gjennomfører RAAM.

TRENINGSOPPHOLD PÅ GRAN CANARIA:
Fra 2/1 til 15/1 2017 blir jeg med på Stayer Coaching Group sitt treningsopphold i Patavalaca på Gran Canaria. Det er mitt første treningsopphold i Syden noen gang. Under oppholdet blir det mengdetrening, sykling i fjell, sykkelteknikk som for optimal stilling etc. så det monner. I tillegg skal jeg få treffe og sykle i lag med andre deltakere under oppholdet. Det blir spennende.

Med et slikt opphold, men mange timers trening, blir det enda bedre grunnlag for å kunne gjennomføre den kommende harde treningen som følger og som kreves for å kunne sikre meg under RAAM best mulig.

Mer info om treningsleiren legges ut under/etter selve oppholdet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..