Samarbeid med Michael Knudsen, personlig trener

Mandag 5/9-2016 dro jeg til Danmark for å treffe min danske personlige trener, Michael Knudsen, for første gang. Vi skulle treffes etterfølgende onsdag på Viborg Testcenter hvor vi i samme omgang skulle ta en VO2 Max- og Laktattest samt Body Scan på meg.

Flere dager før avreise til Danmark så jeg fram til endelig å få hilst på Michael, men var samtidig ganske spent på testen jeg skulle gjennomgå. Jeg visste at jeg under testen skulle kjøre meg til total utmattelse, noe man aldri gleder seg til. Og med tanke på at jeg de siste 5 nettene kun hadde sovet 3-5 timer per natt, og hatt en lang reise (om natten) et par dager forinnen, visste jeg at testen ville bli ekstra tung.

2017-09-07-vo2-max-test-i-viborg-1 2017-09-07-vo2-max-test-i-viborg-2 2017-09-07-vo2-max-test-i-viborg-3

Før selve testen ble en Body Scan utført. Ikke hardt, ikke tungt og ikke vondt – det var bare å stå stille med et sett håndtak i hendene og la seg skanne. Det var gjort på null komme nix.
Testen derimot ble så hard som fryktet. I følge Michael viste resultatene tegn på et bra grunnlag. Min terskel watt ble målt til 358 watt, hvilket er bra, mens utholdenheten over terskel kunne bli bedre. Konklusjonen på testen ble at jeg skal heve terskel watt-en, øke utholdenheten og gå ned i vekt 5-10 kg.

Michael lagde program og fulgte opp danske RAAM deltaker Morten Kjærsgaard som fullførte sitt RAAM i år, 2016. Derfor var valget ikke vanskelig da trener skulle velges. Jeg har nå fått tilsendt første del av treningsprogrammet mitt. Jeg mottar program for tre uker om gangen, og rapporterer tilbake hver uke. Om nødvendig justeres det underveis i løpet av hver periode på tre uker. Jeg er nå igang med første uke av programmet, og gleder meg som en unge til å og kjøre disse tre ukene samt se og jobbe med kommende delprogrammer. Det kommer absolutt ikke til å bli noen lek, men med glede og lyst til å kjøre hardt og lenge, så går det mye lettere :).

NEVER GIVE UP – BEAT PAIN WITH PAIN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..