Registrering til RAAM 2017

Yes!!! Nå er det ingen vei tilbake. Er nå registrert som deltaker i Race Across America (RAAM) 2017, også beskrevet som verdens hardeste landeveissykkelritt!
Har registrert meg som norsk deltaker, da jeg jo har bodd i Norge i lenger tid enn i Danmark, fra 1. september 1986 til dags dato. Foreløpig er jeg eneste deltaker fra Norge. Dette er såpass syret og totalt vilt at det gir hjertebank :).

Natt til mandag 5/9 dro jeg til Danmark hvor jeg i morgen, onsdag 7/9, skal treffe Michael Kragh Knudsen. Han lagde treningsprogram til, og fulgte opp danske Morten Kjærsgaard, som fullførte RAAM 2016. Hos Michael skal jeg ta VO2 max-, watt- og laktat test samt få utført kropsanalyse – grunnlaget for kommende treningsprogram. Spennende :).

Registrering til RAAM 2017

Registrering til RAAM 2017

PS:
På grunn av oppdatering av RAAM sin hjemmeside har jeg enda ikke hatt mulighet for å legge inn opplysninger/bilder om teamet og jeg selv. Det kommer så snart hjemmesiden er klar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..