Tilpasning av såler

Midt i juni i år var jeg hos Ådne Orstad ved Sykkellaboratoriet i Sandnes for å få tilpasset både sykkel og ta avstøpning av føttene mine. Pga. skjevheter i fotstilling etc. ville det kunne hjelpe meg å få innleggsåler som støttet skikkelig opp på rette steder, og avstøpning ble derfor foretatt.

I dag, fredag 19/8 var jeg så hos Ådne på jobben hans på Ortopediteknikk Avdeling Stavanger på Mariero for å få tilpasset de ferdige sålene til sykkelskoene mine. Blir spennende å se hvordan dette kommer til å kjennes.

Ved besøket på Sykkellaboratoriet i juni ble det også oppdaget av mitt høyre ben er 1,5-2 cam kortere enn det venstre. Skal derfor i tillegg skaffe meg skimser til å legge mellom sykkelsko og klips, slik at tråkk og belastning blir mer jevnt på begge ben.

Tilpasning av såler hos Ådne Orstad, Sykkellaboratoriet.

Tilpasning av såler hos Ådne Orstad, Sykkellaboratoriet. Gipsavstøpning til høyre og såler til venstre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..