Ny samarbeidspartner

Søndag 19/6 2016 inngikk Sykkellaboratoriet ved Ådne Orstad og jeg og RAAM prosjektet mitt en samarbeidsavtale.

Tilpasning og oppmåling av mine to gamle sykler, en Vipera racer og en Cannondale triatlon sykkel ble utført. Oppmåling av syklene skjer for å kunne fastsette korrekt rammestørrelse for bestilling av nye rammer og utstyr.

Under justering av min gamle racer ble det tatt hensyn til mine skader og plager. I tillegg ble det utført undersøkelse av bevegelighet i hofte, mål av benlengde og sjekk av fotstilling. Begrensning i bevegelighet i hoften, lengdeforskjell på ben (høyre ca. 2 cm kortere enn venstre) samt svikt i fotstilling, gjorde at sykkelsete ble justert 17 milimeter bakover og 10 milimeter ned. I tillegg ble det tatt avstøpning av fotstilling for bestilling og avstøpning av nye innleggssåler. Justering for forskjell på benlengde vil bli utført senere.

Ser fram til videre samarbeid:).

Les mer om Sykkellaboratoriet.

Undersøkelse av fotstilling og benlengde.

Undersøkelse av fotstilling og benlengde (Foto: Marius Harlem)

 

Nyttig informasjon gis under tilpasning av sykkelen.

Nyttig informasjon gis under tilpasning av sykkelen (Foto: Marius Harlem)