Sosialtur med Team Oltedal Radel


Heldigvis foregår Ikke all sykkeltrening solo. Viktig å være sosial og å være i lag med gode venner. Super gjengen fra Oltedal, «Team Oltedal Radel» inviterte meg med på sosialtur lørdag 7/5 kl. 10, hvor turen gikk til Sinnes i Sirdal, en tur jeg takket ja til :).

Vi skulle begynne vår tur fra Oltedal, så samling skjedde ved veveriet, rett ved foten av Seldalsbakken.

Klar for avgang mot Sinnes.

Klar for avgang mot Sinnes.

Jeg syklet inn til Oltedal, og ikke mange minutter var vi alle samlet, 11 stk med stor variasjon i både alder og form. og vi begynte å trille mot Sinnes. Vinden hadde vi rett imot oss hele veien opp. Det startet i litt rykk og napp, og innen lenge begynte flere å puste tungt. For tungt, med tanke på det var langt igjen. Opp gjennom Hunnedalen lå jeg i front og regulerte farten etter min watt-måler. Kjørte en belastning som gjorde at alle kunne følge med uten å slite seg ut.
Tilbake til toppen

På vei opp Hunnedalen. Kjører etter tilpasse watt.

På vei opp Hunnedalen. Kjører etter tilpasse watt.

Det var visst ikke kun oss syklister som var ute å nyte naturen i dette fine været. I Hunnedalen så vi flere som tok skiene på nakken og beveget seg opp i fjellskråningene. Flott.
Tilbake til toppen

Tre turgjengere på vei opp i fjellet

Tre turgjengere på vei opp i fjellet

Været var helt fantastisk. Flere av deltakerne syklet i kort/kort. Selv hadde jeg på meg en tynn langermet superundertrøye under sykkeltrøyen, men kunne godt vært foruden.
Tilbake til toppen

Lystig gjeng på vei mot Sinnes.

Lystig gjeng på vei mot Sinnes.

Framme ved Sinnes fikk alle fylt vannflaskene sine og kjøpt seg litt godt å drikke eller spise. På meg ble det til en kopp kaffe.
Tilbake til toppen

Kaffepause på Sinnes.

Kaffepause på Sinnes.

Turen hjemover gikk mye lettere enn turen opp. Nå hadde vi vinden i ryggen og gjengen holdt en god fart. Ned gjennom Hunnedalen stakk jeg av fra gjengen noen km. Hadde påmontert tempobøyler som jeg anvender på mine ultra ritt, så jeg la meg ned i dem og ga litt gass. Herlig å kjenne vinden i håret :).
Tilbake til toppen

Her stikker jeg ut på en liten luftetur.

Her stikker jeg ut på en liten luftetur.

I bakkene syklet man det tempo man hadde lyst. Det ble samling på toppen til alle var på plass, som her rett etter Dirdal tunnelen.
Tilbake til toppen

Samling på toppen rett etter Dirdal tunnelen.

Samling på toppen rett etter Dirdal tunnelen.

Ellers syklet vi alle samlet helt til Oltedal. Her tok vi alle utenom en opp i garasjen til Per Magne for å få kaffe, brus eller en øl. Fast tradisjon :).

Etter en god time i godt selskap var det tid for å ta til Ålgård igjen. Resten av gjengen hadde fått fått selskap av fruene sine, og de fortsatte blåmuslinger og annen god mat og drikke ut over kvelden. Super frisk gjeng :).
Tilbake til toppen