Fotoseanse med Marius Harlem.

Testtur av løype til Xtreme Melfar 24


INFO OM XTREME MELFAR 24
Xtreme Melfar 24 skal sykles som kvalifisering til RAAM, hvor kravet er 400 miles (643,74 km) på 24 timer. Dette sykles som solo rytter på hhv. en dagrute (44,8 km), nattrute (14,6 km) og sluttrute (2,9 km). Tempobøyler og følgebil er tillatt.
Dato for rittet er lørdag/søndag 4/5 juni 2016. En måned før start er hele 38 deltakere, hhv. 33 deltakere i herregruppen og 5 deltakere i kvinne gruppen tilmeldt RAAM-kvalifiseringen.
Les mer om Xtreme Melfar 24.

TESTTUR
Lørdag 30/4-2016 var to av teamets medlemmer, Jens Sørensen, Kim Bach og jeg selv i Middelfart på Fyn i Danmark for å teste ut løypen til rittet Xtreme Melfar 24.

Det ble til fire omganger av dagsruten på 45 km, dvs. 180 km. Det var sterk vind den dagen, fra en retning som gjorde at jeg kun ganske få steder på ruten fikk vinden i ryggen. Det resulterte i lengre rundetider enn ønsket.

Jens og Kim delte på å kjøre følgebilen og å ha radiokontakt med meg. Det var aldri kjedelig “å ha dem i øret”, og jeg fikk flere ganger anledning til å trekke godt på smilebåndet:).

Rittets to andre løyper, natt-løypen og slutt-løypen, ble ikke gjennomsyklet. De skulle vært syklet etter fjerde runden av dagsløypen. Men halvveis på siste runden begynte jeg å gå “kald” og å få sterke magesmerter. Hadde fra start hatt problemer med magen som gjorde at jeg ikke hadde plass til særlig med mat og drikke. Slikt straffer seg etterhvert. Ble derfor nødt til å begrense oss til de 4 rundene. De siste to løypene blir testet noen dager i forkant av rittet.

Jeg følte meg sterk under testen og med tanke på at formen blir ytterligere tilspisset før start i juni, og at vinden var hard å jobbe mot, er jeg ganske optimistisk og ser fram med spenning til start i Middelfart 4. juni kl. 10 :).

Det ble tatt mange bilder og mye film under turen. Kim har flettet sammen flere filmsnuter. Resultatet har dere her:).


(BILDER KOMMER SNART).

(Tilbake til toppen av siden)