Påmeldt Brevet «Length of Sweden – Sverigetempot»

Mandag 18/1-2016 ble jeg registrert som Brevet Roster til det 2100 km lange sykkelrittet (Brevet) «Length of Sweden – Sverigetempot» som går fra Riksgränsen, nord for Polarsirkelen, til Smygehuk, helt sør i Sverige. Startskuddet lyder søndag 17/7, kl. 09.00, og derfra har jeg maks. 144 timer til å komme meg unsupportet til mål.

Målet mitt er tilbakelegge rundt 420 km i døgnet, for å kjenne på både kroppen og psyken hvordan jeg etterhvert greier meg i en så presset situasjon. Det vil kanskje gi et lille inntrykk av hvordan det kan kjennes under deltakelsen i Race Across America, når den tid kommer, hvor det skal tilbakelegges mer enn 4800 km på maks. 12 døgn. I USA har jeg dog et helt team med meg, som passer godt på meg underveis.

Dette blir veldig spennende. Jeg både gruer og gleder meg til å ta utfordringen. Gruer meg fordi jeg vet at kroppen min vil «skrike» etter hvile nesten hele veien pga. skadene mine, og gleder meg fordi jeg virkelig ønsker å ta den utfordringen med meg selv – å bli min egen lille verdensmester hver eneste kilometer jeg kommer nærmere målet i Smygehuk. Rått og godt.

THINK EXTREME – DO IT EXTREME;)

Løypen til «Length of Sweden – Sverigetempot» – (Endelig løype kommer i mai)

Sverigetempot - Løype og Profil copy