Påmelding til RAAM-kvalifisering

6/1-2016 påmeldte jeg meg til årets utgave av 24-timers rittet Xtreme Melfar 24 på Fyn i Danmark under kategorien «24 Hour RAAM Mænd». Rittet kjøres fra lørdag 4/6 kl. 10.00 til søndag 5/6 kl. 10.00.

Ved RAAM kvalifiseringen skal det innenfor 24 timers sykles solo – altså uten draft – en minimumdistanse på 400 miles, tilsvarer ca. 645 km og ca. 3500 hm. Vi krysser fingre for gode værforhold.

Fjorårets kvalifisering måtte dessverre avlyses pga. akutte operasjoner i både hender og armer. Operasjonene gjorde sin virkning, og jeg er nå godt igang med treningen min mot sommerens kommende kvalifisering.

I månedsskiftet april/mai skal jeg sammen med et par av mine teammedlemmer teste ut ruten på Fyn, og samtidig få testet ut samarbeidet mellom følgebil og rytter samt utstyr. Viktig for meg å kjenne til ruten, så jeg under rittet kan slå over på autopilot, og samtidig få testet ut litt hvor jeg befinner meg formmessig.