Deltakelse i Race Around Denmark Ultra Extreme

Enda et ritt for 2019 er krysset av i kalenderen min. Rittet er Race Around Denmark Ultra Extreme, hvor jeg har valgt den kanskje tøffeste utgaven, nemlig å sykle de 1600 km og 10000 solo og uten support. Til det har jeg 108 timer til rådighet, inkl. ferjeoverfart, pauser, søvn etc.

For oss som sykler Extreme utgaven, solo og uten support starter rittet 28/5 2019 kl. 20.00 med start og slutt i Horsens på Jylland. Seneste målgang i Horsen vil være 2/6 kl. 08.00. Løypen går rundt hele Jylland, hele Fyn og sør-vest delen av Sjælland. For detaljert løype via Strava kan du klikke deg inn HER.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..