Deltakelse i MS BIKE 2019

Enda et ultraritt i 2019 er skrevet inn i kalenderen, nemlig deltakelse i det danske veldedighetsrittet MS BIKE 2019 i regi av den danske Scleroseforeningen. Rittet starter i København og ender i Skagen, en tur på 743 km som skal tilbakelegges innfor 30 timer.

Jeg deltar sammen med min bror, Dennis Stausholm, hans første ultraritt noen gang. Sammen deltar vi som «Team Stausholm», hhv. «Team Stausholm – Dennis» og «Team Stausholm – Johnny», hvor vi begge sykler hele distansen.

Vi sykler for en verden uten Sclerose, hvor turen vår er en innsamling til den danske Scleroseforeningen og det viktige arbeidet de utfører for denne sykdomsgruppen. Vi håper du/dere vil bli med å hjelpe oss ved å gi et bidrag.

Ditt bidrag kan du registrere ved å klikke deg inn på profilen min «Team Stausholm – Johnny»

På forhånd takk for bidraget ditt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..