Nettsiden min får nytt navn og logo

Nå blir det både ny logo og navnendring på nettsiden JOHNNY STAUSHOLM CYCLING. Det er gjort i samarbeid med designer Ivar Oftedal. Ivar designet også sykkelklærne mine til min deltakelse i Race Across America 2017.

ÅRSAK TIL NAVNEFORANDRING PÅ HJEMMESIDEN:
Grunnen til at jeg skaffet meg en hjemmeside er, at jeg har lyst å dele med dere andre hvordan det er for meg å leve en tilværelse med konstante smerter og andre plager forårsaket av skader fra trafikkulykke i 2001 og diverse etterfølgende sykdoms- og skadediagnoser. De som kjenner meg vet at jeg siden 2008 har brukt sykling som min terapi til bedre å mestre plagene mine og til å komme meg opp av sofaen og ut å delta mer og mer i livet generelt. Syklingen tok etterhvert helt av og ble mye mer enn et «verktøy» for mestring.

Syklingen er kun en av flere sider som beskriver en del av  meg og mestringen min. I tillegg kommer hverdagene hvor jeg blant annet bytter syklingen ut med turskoene og tar meg alt fra korte til lange turer, både alene og med følge. Andre dager og/eller uker er jeg helt i bunn både fysisk og mentalt, hvor jeg ikke klarer å komme meg på benene og igang med noe så simpelt å få hverdagen til gå på et normalt vis. Da er plagene så heftige og søvnmønsteret totalt forstyrret så jeg ikke greier annet enn å «grave meg ned» og isolere meg til det verste er over. Etter slik en tur er det å smøre ermene opp og komme meg på benene igjen.

Med hjemmesiden min håper jeg å kunne motivere andre, som også sliter, til å bryte sitt evt. negative mønster og snu noe negativt om til noe positivt.

OPPDATERING AV HJEMMESIDEN:
Da hjemmesiden kommer til å skal dekke alt dette, forandrer jeg den fra JOHNNY STAUSHOLM CYCLING til JOHNNY STAUSHOLM med underteksten NEVER GIVE UP – KEEP ON ROLLING.

Logoen er designet av Ivar Oftedal med inspirasjon fra den greske sagnskikkelsen Sisyfos. Sisyfos  ble av gudene straffet og dømt til i all evighet å måtte trille en stor stein opp en skråning, og som hver gang han nådde toppen, trillet tilbake. Historien bak Sisyfos sin evige kamp er ikke sammenlignbar med min, men betydningen i selve motivet er ganske slående. Logoen fra Ivar viser også opp- og nedtur, og indikerer at det til tider kan være tøft – veldig beskrivende for hverdagen min.

Oppdateringen av hjemmesiden kommer til å skje gradvis og løpende, hvor jeg i menylinjen blant annet vil få en egen meny med sykling samt en helt ny meny med foredrag om historien min og de 3M-er Målsetting, Motivasjon & Mestring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..