4 nye uker i gips

2015-07-07 I dag er det to uker siden siste operasjon av tre på to måneder. Og i dag fikk jeg fjernet sting og lagt ny gips. Denne gangen helgips som først skal fjernes om fire uker. Puha, det kan bli varmt :).

Eneste sykling som blir på meg i sommer er Tour de France på tv med innbakte kaffepauser som skal nytes i den gule stolen jeg sitter i på bildet. Den kjøpte jeg i Paris i fjor da vi, jeg og en sterk dansk gjeng ultra syklister, skulle se avslutningen av Touren 2014. Vi hadde syklet dit fra Haderslev i DK, en tur på 1200 km på ca. 3,5 døgn. Kanon tur og gjeng :).

Fram til gipsen fjernes 4/8 blir eneste trening lange og rolige spaserturer. Etter 4/8 blir det et par måneder med gjenopptrening, og i det tidsrom blir jeg å befinne meg ganske mye på enten rullen hjemme eller på spinningsykkelen på Ålgård Sport- & Helsesenter. Ser fram til det :).

2015-07-07 Ny gips på armen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..