2015-04-26 300 km Brevet Stavanger

2015 – 300 km Brevet Stavanger, Kvalifisering for PBP

Søndag 26/4-2015 var det tid for andre kvalifiserings Brevet for Paris-Brest-Paris i august 2015. Dagen strekning var på 300 km og ruten var følgende:
Sverd i Fjell, Sandnes, Figgjo, Ålgård, Byrkjedalstunet (1. kontrollpost), Sinnes, Tonstad (2. kontrollpost), Helleland, Eia, Hauge i Dalane (3. kontrollpost), Egersund, Ogna (4. kontrollpost), Sandnes via Rv 44, Sverd i Fjell.

Allerede etter ca. 10 km fra start ved Sverd i Fjell begynte jeg å kjenne samme type sterke smerter i høyre lyske og korsryggen. Det økte gradvis i intensitet for hver km vi tilbakela. På vei ut av Sandnes kjente jeg at dette ville jeg ikke kunne greie å holde ut i ca. 285 km til.

Jeg tok derfor den tunge beslutningen at jeg måtte bryte denne gangen også. Det føltes helt forferdelig. Ville så gjerne, men greide knapt å trø rundt på pedalene. Rett etter Sandnes sa jeg fra til de andre at de måtte fortsette uten meg, og trillet stille og rolig de siste km hjem til Ålgård. Det ble derfor kun ca. 25 km denne dagen.

2015-04-26 300 km Brevet Stavanger

2015-04-26 300 km Brevet Stavanger.
Fra venstre har vi Markus Zeeh, Bjørn, Johnny Stausholm, Ronny Brattaas og Kristoffer Egeland. Jens Glad Balchen startet noe senere da han var forsinket pga. en ufrivillig forsinkelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..