Norge-Kosovo 2012

2012-07-30 - Dag 20 - Kroatia.

2012-07-30 – Dag 20 – Kroatia.

Dagsrute: Duce-Cavtat.
Vi har nå passert dalen og er på vei opp i fjellene igjen, som skal passeres før vi når kysten igjen.
Jeg hadde fortsatt mageproblemer med kramper og behov for å gjør mitt fornødne noe hyppig, og oppholdet i dalen var ikke noe unntak. Rett før vi skulle opp i fjellene igjen kom vi til en annen liten by. Her var det en café hvor jeg måtte en tur på «det lille kontoret». Nesten ferdig begynte noen å dra ganske hardt i dørhåndtaket til der jeg satt, så det var vel et tegn på at jeg nok måtte gjør plass, tenkte jeg. Da jeg åpnet døren så jeg tre kvinnfolk som så veldig streng på meg. Jeg fikk et sjokk, og spurte om ikke dette var herretoalettet. Ut fra reaksjonen deres å dømme var det ikke det, og mer sure så de ut. Jeg listet meg ut døren, og der på behørlig avstand sto han Ibrahim og holdt på å le seg ihjel haha. Litt av en opplevelse 🙂