2013-08-18 Super Brevet Scandinavia 02

2013-08-18 - SBS 2013 - På vei til Skien 01

2013-08-18 – SBS 2013 – På vei til Skien 01

Ikke langt igjen til Skien, turens tredje og andre siste dagsetappe (337 km). I krysset vi grensen mellom Sverige og Norge. Ble litt overrasket, for la ikke merke til at vi plutselig syklet i Norge. Ingen tydelig grenseovergang.
Vi begynte dagen i overskyet vær. Jeg syklet i lag med svenske Åke Haraldsson, tyske Peter Meisel og noen få andre jeg ikke husker navnene på. Jeg var i godt og sterkt selskap så dette ville komme til å bli tøft. I tillegg sleit jeg fortsatt med akillesskadene mine.
Etter et par timer begynte det å styrtregne. Det gjorde det i flere timer. Veldig demotiverende. Jeg var med Åke og Peter i ca. 150 km hvor jeg var nødt til å ta det rolig pga foten. Åke og Peter var kjempe sterke, også i bakkene. Da tok de heldigvis hensyn til bamsen her, som jo har en del kg å dra rundt på 🙂
Senere på dagen traff jeg de to igjen (rundt Holmestrand) og slo følge med dem. Herfra gikk det unna.
Ca. 14 km før Skien tok journalist Ludvig Lorentzen og fotograf Anders Minge fra Stavanger Aftenblad imot oss. Peter og jeg stoppet opp og hilste på og fikk oss en kort prat. Ludvig og Anders skulle følge oss videre på turen helt til mål i Kristiansand dagen etter. Veldig kjekt 🙂
(Foto: Stavanger Aftenblad)