2013-08-19 Super Brevet Scandinavia 12

2013-08-19 - SBS 2013 - Arendal 02

2013-08-19 – SBS 2013 – Arendal 02

Underveis til Arendal var det ganske kupert terreng. Reidar slet litt med farten. Han og jeg avtalte at nå når vi hadde deltatt på kvalifiseringsture sammen, hadde begynt på SBS 2013 sammen, så skulle vi også avslutte den sammen. Han og jeg sa derfor til Peter at han bare måtte hive seg sammen med andre grupper som hadde litt fart i pedalene. Det gjorde han motvillig.
Her er Reidar og jeg ankommet Arendal. Selv holder jeg på å bli ganske sliten. Smertene i nakken etc. krever sitt av energien min. Men dette skal ikke stoppe gutten her 🙂
Visste jeg måtte få i meg mat. Mye mat. Fikk presset i meg en mega stor porsjon lasagne her og cola. Sammen med SPIZ fra flaskene mine ga det meg et ekstra boost og jeg var igang igjen 🙂
(Foto: Stavanger Aftenblad)