2013-08-17 Super Brevet Scandinavia 01

2013-08-17 - SBS 2013 - Solstickan Hostel Mellbystrand

2013-08-17 – SBS 2013 – Solstickan Hostel Mellbystrand

Frokost på Solstickan Hostel Mellbystrand etter turens første overnatting. Snart er vi klare for andre dagsetappen til Uddevalla ( 309 km).
Denne dagen startet vi i et voldsomt regnvær som varte et par timer. Jeg startet ut med tyske Peter, men etter noen timer ba jeg han fortsette uten meg. En akillesskade jeg hadde slitt med noen uker før turen her plagde meg igjen. Måtte ta det rolig denne dagen, kjente jeg. Det ble til at jeg syklet ca. 170 km alene og klarte til og med å feilnavigere pga. at min GPS plutselig begynte å leve sitt eget liv. Det ble til to-tre mil ekstra den dagen. Jeg fant meg noen danskere som syklet ganske rolig og slo følge med dem for å sikre meg å finne veien 🙂
Var seint framme på hotellet i Uddevalla, og folk var begynt å spør etter meg, for det liknet ikke meg å bruke lang til :o) Godt at noen bryr seg 🙂