2013-08-16 Super Brevet Scandinavia 16

2013-08-16 - SBS 2013 - Ferjeleiet i Helsingør

2013-08-16 – SBS 2013 – Ferjeleiet i Helsingør

Fra Hundested til Helsingør (ca. 57 km) gikk det unna. Jeg forsøkte å finne noen som hadde lyst på litt fart. Selv følte jeg at jeg sprudlet av energi og måtte ha litt utblåsning for det. Det endte med at jeg la meg foran en gruppe, og gradvis begynte å øke farten. Så meg tilbake med jevne mellomrom og så det hele tiden lå noen bak meg. Da vi var midtveis mot Helsingør ville jeg legge meg bak og la andre overta, og så da først at det kun var en bak meg. Det var tyske Peter Meisel (han lengst til høyre i bildet). Vi måtte begge flire litt og ble enige om å kjøre på hele veien fram til ferjen. Som sagt så gjort. Veldig veldig kjekt 🙂
Peter skulle jeg komme til å sykle mye i lag med på store deler av resten av turen. Han var noe av en tøffing. Hadde 10 års erfaring med ekstrem sykling og syklet i 2011 Paris-Brest-Paris på 62 timer. Sterkt 🙂