Framtidige sykkelmål

RACE ACROSS AMERICA (2017/2018?)
Lysten til å sykle, og gjerne over alt og hele tiden, er der konstant. Noen potensielle mål er små mens andre er store. Mitt største målet er til dags dato å delta i og fullføre RAAM, Verdens hardeste sykkelritt.
Kvalifisering til RAAM ble gjennomført 4. og 5. juni 2016 under rittet Xtreme Melfar 24 på Fyn i Danmark. Vi sikter oss inn til deltakelse i RAAM i 2017 med mulighet for 2018 dersom sponsoravtaler blir mangelvare.
Les mer om RAAM

SUPER BREVET SCANDINAVIA (2017)
S-B-S er et felles nordisk langdistanse sykkelritt, som arrangeres av Audax Clubs Nordiques. Rittet kjøres hvert fjerde år. Neste arrangement er i 2017.
Rittets startsted er Hirtshals i Nordjylland, kjører over Sjælland til Helsingør og videre op gjennem Sverige, inn i Norge og til målet i Kristiansand. Den samlede distansen er omkring 1.200 km, som skal kjøres innenfor 90 timer.
Les mer om SBS

PARIS-BREST-PARIS (2019)
PBP ble startet i 1891 og er Verdens eldste sykkelritt. Rittet arrangeres hvert fjerde år av Audax Club Parisien som en Brevet. Løypen går tur/retur Paris-Brest og er offisielt på 1200 km (uoffisielt litt lengre) med til sammen 12000 høydemeter. Rittet er lagt opp som en utholdenhetsprøve for selvstendige syklister og assistanse fra følgebiler eller ikke-syklister er forbudt unntatt på kontrollposter. Man velger selv tempo og sovesteder og -mengde, men må fullføre på maksimalt 90 timer (80 eller 84 timer for de raskere klassene).
Les mer om PBP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s