Framtidige sykkelmål

RACE AROUND DENMARK (2018)
I 2016 ble Race Around Denmark (RAD) arrangert for første gang. Der kan man velge mellom to løyper, en «kort» på 800 km og lang på 1600 km. Begge løyper kan sykles som solo, par, team med eller uten support. Fra 2018 blir RAD et kvalifiseringsritt til RAAM, noe som er litt av en status å ha. Foreløpig er det uviss om kvalifiseringen skal skje som solo deltaker med support, altså følgebil, eller om man også kan gjøre det uten. ). 9/5 2018 lyder startskuddet, og er kroppen min klar, blir jeg sannsynligvis å finne blant deltakerne. Jeg vil da helst delta for kvalifisering til RAAM, så får vi se om det blir med eller uten support.
Les mer om RAD

PARIS-BREST-PARIS (2019)
PBP ble startet i 1891 og er Verdens eldste sykkelritt. Rittet arrangeres hvert fjerde år av Audax Club Parisien som en Brevet. Løypen går tur/retur Paris-Brest og er offisielt på 1200 km (uoffisielt litt lengre) med til sammen 12000 høydemeter. Rittet er lagt opp som en utholdenhetsprøve for selvstendige syklister og assistanse fra følgebiler eller ikke-syklister er forbudt unntatt på kontrollposter. Man velger selv tempo og sovesteder og -mengde, men må fullføre på maksimalt 90 timer (80 eller 84 timer for de raskere klassene).
Les mer om PBP

RACE ACROSS AMERICA (In spe?)
Etter min deltakelse i RAAM 2017, som dessverre endte med en DNF pga. sykdom underveis, er drømmen min en gang å kunne få mulighet til å delta igjen og krysse målstreken i Annapolis.
Les mer om RAAM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.